Σχετικά με εμάς

Ξεκινήσαμε το 2004!

Ξεκινήσαμε το 2004

Το ΠΟΛΥΜΑΡΚΕΤ συστήθηκε στην αγορά της Κέρκυρας το 2004 από τον Νικόλαο Χανδρινό, με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει στο κέντρο της Κέρκυρας, την οδό Βελισσαρίου 40. Το ΠΟΛΥΜΑΡΚΕΤ είναι το 2004 ένα από τα πιο σύγχρονα καταστήματα επίπλων του νησιού, με εκατοντάδες συνεργασίες επιπλοποιών ανά την Ελλάδα.

Το 2007 ήταν μια χρονιά ορόσημο για εμάς!

Το 2007, 3 χρόνια μόλις από την έναρξη του ΠΟΛΥΜΑΡΚΕΤ, ανοίξαμε το πρώτο μας μεγάλο κατάστημα. Το πρώτο μας κατάστημα μαζί με τις αποθήκες του άνοιξε στην ΑΛΕΠΟΥ και έδωσε μια νέα διάσταση στον τρόπο που δουλεύουμε. Πλέον οι αποθήκες μας αποκτούν μεγάλη γκάμα και ποσότητα, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε γούστο και μεγάλο αριθμό πελατών!

Το 2015 εισερχόμαστε στην αγορά στρωμάτων σε συνεργασία με τη MediaStrom

H MediaStrom εμπιστεύται το ΠΟΛΥΜΑΡΚΕΤ για να εισαχθεί στην Κερκυραϊκή αγορά μέσω των καταστημάτων μας. Δημιουργεί ShopinShop κατάστημα και μαζί επενδύουμε στην υπέροχη και σοβαρή αντιμετώπιση της κρεβατοκάμαρας και του ύπνου, τόσο από την πλευρά των επίπλων όσο και των στρωμάτων ύπνου.

2018: Ανάπτυξη στη Βόρεια Κέρκυρα

Το 2018 βρήκε το ΠΟΛΥΜΑΡΚΕΤ να ανοίγει το 3ο του κατάστημα στη Βόρεια Κέρκυρα, μια μεγάλη αγορά που πλέον απέκτησε το δικό της κατάστημα. Μειώσαμε τις αποστάσεις, πήγαμε κοντά σε μια αγορά που μας εμπιστεύεται από το ξεκίνημα μας! Οι επισκέπτες του Βόρειου τμήματος δεν χρειάζεται πλέον να φτάσουν μακρυά για να δουν τα προϊόντα μας!

2020: Η πιο περίεργη χρονιά μας βρήκε να αναπτυσσόμαστε ακόμη περισσότερο!

Αναπτυχθήκαμε και ανθίσαμε μέσα σε δύσκολες εποχές. Σκοπός μας ήταν και είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση (μεταφορά στο χώρο σας, στήσιμο επίπλων), η εύρεση των καλύτερων επίπλων και οι καλύτερες τιμές για εσάς. Για αυτό το 2020 αναζητήσαμε και βρήκαμε τα καλύτερα προϊόντα, επενδύσαμε στις παροχές μας και μειώσαμε ακόμη περισσότερο τις τιμές μας. Και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε!